Andere activiteiten
Sportieve uitdagingen op en rondom de baan
Pitbox Challenges
Test jullie samenwerking tijdens de Pitstop Challenge in één van onze pitboxen. Zet de snelste tijd op de race-simulatoren en test je reactiesnelheid op de Batak Pro Reactietest. Is dit niet uitdagend genoeg? Klim dan uit een gekantelde auto in een van de kantelsimulatoren.

Buiten karten
Karten wordt terecht gezien als de basis van de autosport. Vele Formule 1 coureurs zijn begonnen op de kart. Door het directe sturen, het laag boven de grond zitten en de snelheden, is reactiesnelheid erg belangrijk bij het rijden van een race in de karts. Op onze paddocks kunnen we deze buitenkartbaan voor uw event verzorgen.
Rondleiding Circuit Zandvoort
Bij de entree van het circuit wordt verteld over de historie van Circuit Zandvoort. Natuurlijk wordt er bij de muur met legendes stilgestaan bij historische Formule 1 coureurs als Niki Lauda. U krijgt teven een kijkje in de pitboxen waar de auto's geprepareerd worden voor de races. Bij Racecontrole ziet u hoe alle meldingen en tijden binnen komen en tevens is er toegang tot de pitlane waar het mogelijk is om op het podium een groepsfoto te maken.

Escape Room
5 minuten van Circuit Zandvoort vandaan kunt u de Formule 1 Escape Room spelen. Aan jullie de uitdaging om binnen 60 minuten de misdaad op te lossen, de auto terug te vinden en deze op tijd aan de start te laten verschijnen.
Contact
Voor meer informatie en het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier.