2019
Kerst en nieuwjaar
De successen van het afgelopen jaar vieren met uw collega's of uw nieuwe jaar op poleposition beginnen? Vier uw feestdagen met een feestelijke borrel of diner op Circuit Zandvoort.
Onze arrangementen
De inspirerende omgeving en de exclusieve gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke dag voor u en uw gasten. Wij adviseren u graag in de keuze voor een locatie en een passend arrangement.

Kerstborrel arrangement
Uw werknemers of relaties trakteren op een borrel tijdens de kerstperiode? Doe dit met het kerstborrel arrangement. Ontvang uw gasten geheel in winterse stijl met een glaasje glühwein, warme chocolademelk, een speciale Dunkin Kerstdonut en verschillende borrelhapjes en drankjes. Uiteraard is de borrel te combineren met een receptie, presentatie of een andere formele sessie.

Kerstbuffet arrangement

Naast het borrelen in kerstsferen is het mogelijk om te genieten van een kerstbuffet. Wij serveren een kerstcocktail inclusief zoetigheid aan u en uw genodigden bij ontvangst, zorgen voor borrelhapjes en serveren een kerstbuffet met verschillende warme en koude gerechten.

Kerst-streetfood walking dinner arrangement
Een kerstdiner waarbij uw gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl zij genieten van de geserveerde gerechten en het gezelschap? Kies dan voor het kerst-streetfood walking dinner. Wij serveren een kerstcocktail inclusief zoetigheid aan u en uw genodigden bij ontvangst, er staat een luxe borrelplank op tafel en er worden verschillende hapjes geserveerd.

Eind- en nieuwjaarsborrel arrangement
Het einde van 2019 goed afsluiten of de start van 2020 vieren met uw genodigden? Dat kan met het eind- en nieuwjaarsborrel arrangement. Geniet met dit arrangement van drankjes, oliebollen, appelbeignets en warme en koude hapjes.
Contact
Voor meer informatie en het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier.